keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

MIHIS MIUN AIKANE ON MÄNNY .....?


Nyt vaa on tää aika kurvassu nii vaahilla jot mie en olt silmiäin ussoo ko näjin päivityssen viimokäänniltä. Herrane aeka.
Pitänee nopiaan alkaa musteloit kertoksimmaa. Eli se käänti siä syöpiksellä. :) jot mie olin ko aarinko ikkää ko kuulin tulokset. Ei olluna mikkää kaahistus iskennä not tai ei tiä nivelrikkokaa nii haaska uo vaa männe ko ei valita. Hää sanoski jot miul on niiko jalkateräsis, polovis, lonkis, alaseläs vasemalle kiäntyven, oikias olokapiäs pahat rikot.
Noo ny on koko kevvään viä kässiin niveleet olluna nii kipiän jot kohveekuppi ei taho niis ennee pysyvä. Täåhä si on niiko tyytymine vaa onha tää paremp ko jos ois vaik se syöpäne täi etiäine iskent.
Si mie uon kolomekertoo käännä hampiliäkärillä ikkää. Jot on kuulkee kohveenjuonti vaikiaa ko on puuvutettu kuano. Iha valskoo suupiälist. Ny seuraava kerran pualevuuven peräst jos si suap aikoi.
Myö käätii ukon kanssa silimäliäkärillä siis molemmat. Se meillä on isompi reissune ko ukko tarvihee inva-aaton hää pöörätualissa istuksii. Hänel uusittii klasit ja vuuvenpiästä uuvellee ko harmaakaihine on toises jo huono mut toine jootuu viä uottammaa hoononemist. :(
Miul si ol näkö hoonontunt ja se kaihine ol joteskii kerroksittaine mut silimäpaineet ol kivunna jo 23 jot sitä tiirattaaki enempi. Viä en jootunna tippoloille. Se se si mahtaap ollaki isompi homma ko mie niit tippoi alan käättää. Lähes sokkii muari.
Tännää tul ilimootus jot ukkosen klasit on tulluna. Pittääköhä kavun kumoo männä laalamaa jot suap ne ulos. Ei taija tiskoomine ennee riittää. Joku vois maksookki jos mie luppoon olla hiljoo.
Mie uon olluna tänäsvuanna kakskertoo jalakahoitajalla. ensmuanantakina mään kolomannen kerran. Se on nii ihanoo ko jalat on pehmeet ko piänen lapsoosen pylly. Miul sellaaset elevantin antuurat ja ne halkiaa ja vuotaat ja ot nii pirkuleen kipiät.
Mie ko sajin sen epiriisin siält säteelt nii het otin pujelimen kopraa ja soittammaa siine taksisetelöist. Jot joko hyö uskoovatten jot miun koipiloilla ei si pahemmi kävellä. Eiles tul vastaus jot mie sua si 8 yhensuuntaist matkoo kuukauvesa. Se siin on hyvä jot ne kelpoo siihe invataksii ko mie sit sil HÄRPÄTTIMELLÄ piäsen pisemmille reissusille. Jokaspaikko ei sillä uso lähtä. Sellaane 10 kilomeetrin säje miul on olluna. Sil piäsee yhel latauksel 59 kilomeetiä.
Mie si kävääsin perjantakina terkussa. Taksi tul ja myö sinne kurvastii ja ko pit ruveta maksammaa nii se kelen laite ei toiminna. Miul vaa pankkikortti. Iha hikkee pukkas mut alkooha se pikkuhiljoo toimimmaa. Liäkär oli ihmeissää ko ei hein tietokonneet toiminna ja ei tietokonneit nii ei miul liäkkeitä eli resehteit uusita. Män kuulkee aikoo ja hikkee enneko alkos toimimmaa. Onneks jot ei tarvihe tulla uuvestaa niit hakkee. Puolet asjoist miä siin hässäkäsä unhootin jot tuassiisa on aika tilattava. Noo taksii uotin ja kottii olin mänössä. Ny mie narroon mie olin mänössä nuapurii kohveelle ja ei toimin tänkää taksin laitteet. Ilimootti jot eivätten sua yhteyttä jonnekkii. Noo mie soitin vikkelää nuapurin lunastaa miut aatosta ulos. Mite tää voipkii olla nii vaikiaa. Sit mie kuulin sen pommin. Jaappanin sunamit ja järistykset. Sitä mie uo lukenna tiällä vähäsvällii. Jot voip olla tää elämä julumoo jossakii päin.
Tul tosa hyllylöit puhistettuu ja mie löösin siält sellaasen päiväkirjan siit ko olin laihuutus ja kuntoremontisa -90 luvulla. Mie uattelin siit poimii parraita palloi tänne jookkosee. Ny täätyy kummiskii pistee näppylät leppoo ja sulukee tämä lokki.
Mut kaikille oikei kivvoo keselläviikkoo ja pallaillaa.
Pirre

Ei kommentteja: