tiistai 11. elokuuta 2009

TÄÄLLÄ NIIKO VUAN MUATAA....


iha uattelin kysäästä jot halluisko joku iha vähäkäätetyn lunssan. Iha ilimasiks sais jos pittee kiirettä.
Mie nii sekasi ko vaarvainaan kuappikello. Miul viimoviikon keskiviikkon alkos nii hirmuune nivel ja lisasäräky jot nii hirmust en uo kokkeillu enne. Mie sentää uon kaks lasta suattant mualimaa ja kärsint viä sen helkutan vyöruusunki ja tää kipuune kyl vei niist voiton.
Mie si mänin jo ukon apajille ko häl niit opiaatteja nakkelin nassuuni jot jos vaik auttas. Kele mittää appuu. Torstakin ja perjantakin miä kulin ko ankka jol on paskat hoosuissa ko nii koski jokas paikkoo. Hitto ko ei meinant mukikaa pyssyy käjessä ko sormee särki. Si mie herreen sunnuntakina ja lähen vessaa hitsi ys askel takavasemmalle ja toinen etuoikialle. Miehä olin iha pöhnäsä. Kiiruust sänkysee ja unta palloo.
Minnuu oksetti ja mie aloin olla jo iha uunon ko ällääsin iha pistee sen elhopiamittaarin kainaloo.
PERKULES 38,1 ja miul ei tarvihe olla ko 36,7-36,9 nii miehä jo mään seinii pitki. Nopia mietintä anto tuloksen jot ko plikka on tarhasa töissä nii paras soittaa sinne Laakson päivystyksee. No hyö komensiitki miut kurvasee sinne.
Äkkivä vuatteet piälle ja taksia tilloomaa. Si mie leijuusin sinne kyytii ja mänin sinne linikalle. Huh, oli het vastassa hoitsu joka ol naamijoitu varpahist hiuksii asti. Miun pit käjet tesinvoija ja si laittaa suusuojus nuamalle. Kuhtuha se liäkär miut sissee ja ei antat kättäpäivää en mie kyl kans antant jot tasapel. Hää miut huastattel ja ko miul ei näit muit lassisii oirehii olluna tul siihe tuloksee jot jottain viirusta jos ois. Senkka ol 18. Sen hyö mittasiit. Si kottii ja makkoomaa. Mie plikkaa varrootin jot mie kipiä äläs tuu meille siivoomaa. (miul se astma nii siks tarkistettii)
Miun piti si perruuttaa miun muanantain jalkahoito ja se himputan papakojekkii. Ny miul on si keehkot tukossa ja nokka vuotaa ja kaula on kipiä samoin lihakset ja nivelet. Ja ain ko miun kunto männee keturillee nii miun nennää isköö se märkärup ja nii näkkyy tuassiisa tulevan. Huomenisa on si liäkärreissu ko se ei lähekkää pois iliman liäkettä ja salvoo. Miul on se olluna jo kolomekertoo jot tuttuva on. Ja toi helskutan kuumekkaa ei lähe hittoo vaa nousoo ain illaks uuvestaa. Ja en mie uo konneella jaksant olla ko tääki naputtamine sattuu käsvarsiin lihaksii. On tää perskutan kovvoo pakko sanua ko ain on kippee. Sitäki mie uon täsä pohtint jot onks miun nupis jottain vikkoo ko huippoo kokosajan vai onko se sitä korviinvälvikkoo?
Mie vaihteheks ehti sitä paksuu oksoo joka miut kestäs ja ois hyvä köyski löyvettävä mut mil mie sinne puuhu kiipiän. On nii perkuleen painava persus jot en sitä jaksa hilata ja jos piäsisinki sinne ylös nii hitsin oksa ihka varmast katkeis ja mie romahtaisin muahan. Mitä se ilimalento mut se äkkiryssääys vois olla pahmpi.
Nonnii koiruus käätetty ulkon ja mie mään sänkyy tyynylöit hakkoomaan.
Pirre

Ei kommentteja: