perjantai 14. tammikuuta 2011

VOE VOE NÖSSYKKÄÄ.....


Mie si eilös kävääsinki hampiliäkärillä. Ja si män se ielliine yö valvoksijessa. Mie en sua unta koskaa ko uon mänössä jonnekkii iha uamusta. Si kipulikkehieun voimall mänin uottammaa taksibiilii. Ja sil kurvaasin toispualee Helesinkii. Hittilääne ko hyö heittäävätten minne sattuup ko tiällä vaa musikat piäsee omalle hampiliäkärille.
Noo hyvihä se män ei senpualee ja koko kitalak ol puuvuksisa ko siäl lähin. Kurvaasinki nuapurrii kohveelle ja si kottii nukkummaa...ja katinkontit mie mittää unta suanna. Tulha kuunneltuu iänkirjoo muatessa. Illalla miul ol viä saananen nuapurin kanssa.Meil on kimppasaana.
Yömänt iha mukavast mie nukkusinki tälkertoo. Nuapurin kanssa myö käätii kaupoil ko en iha viihi yssin männä. Myö biilillä tuassiisa kurvatii ja miul nii kaamii janoone jot mäntii ens juomaa mie jahvat ja nuapuri iha kohveen. Otettii pala ihanoo kakkuva ja puoliks ko naposteltii nii iha melekee ol laihutusmeininkii (eiks se näin oo?) Hitti ko miun pitäs suaha hirmuusesti painoo pois vaa milkeinoo??? Kaik muu o kokkeilt paitti huulii en uo viä ommelluna kiin. Se vissii o seuraava kokkeilu luulen mie.
Noo tilattihin autobiilii ja vartuttihin sitä vaa ei kuulunna. Mie soittammaa sinne keskuksee uuvellee ja hää kertos jot oli aato ottant kyyvin? Mie sanoosin jot kenet lie ottant ko myö viä tiällä uotettaa. Ei uo näkynnä minkäälaista taksiloo. Lupas uuven laittoo tulemaa. Eihä se muute niin hankaloo ois vaa ko siä ei uo toolia ja mie en näihe poloviloitte kans kyjenne seisoksimmaa kauhiin kauva. Nytki uon pumpant kipuliäkettä jot joteskii pystyysin kävelemmää. Kyl mie uotan sullii katuloit jot piäsen sil Härpättimellä liikkummaa. Senku istuksii vaan ja ajeloo.
Männee minne halluu eikäs uo kenestäkkää riippuvaane. Kesällä piäsen uimooki vaik joka päevä senku vaa kurvoon. Kumpulakkii on ihas lähel ja Pikkukoskikii.
Ny o pakko luovuttoo ja männä vähäksaikoo makkoomaa enneko alkaap liikoo kosemmaa toho kankkusee.
Ai nii KUPLA jos sie lujet tätä nii tiijoks mie en piäse siu lokkii. Mitä sie uot sille tehnä?
Kivvoo viikonloppust kaikil t.Pirre

Ei kommentteja: