torstai 10. syyskuuta 2009

VOIHAN NÖSSÖ!Pitihä se arvata jot ei miun reissusest mittää tulluna. Ei yhtikäs perruutuksii jot miehä en si mahtunna kytii. EI VIIPURRII; EI.

Noo otettaa se silviisii jot ei si satu mittää pahempookaa tiö koton ko en uo poissa. Ei tarvihe nuortenka tulla kotmiäheks. No ois se olluna mukavoo jos ois suanna olla parpäivee muuvalla. Ja joku muu ois koiruuttaki viännä ulos.

Mie si kummoo unta näjin. Ihako ei ois täsä muuteki elämä melekoista. Yks peretuttu veip miun ukon ryyppeemää ja mie en ollu suaha hänt kottii. Nii mie siihe sanoosin jot ala ny vaa tulla ko miul on ylhuomena se suur leikkaus. Vetteevät kokos mahan aaki. (noo miun ukko ei ryyppee)
Miul si vissii ol koskenna mahhoo tai olluna ilimavaivoi ko iha tällaasen une kehiitin.Viel ei ainakkaan uo tietoo masun halkaasemisest.?

Meil huomenna ukon Töölösen reissu. Kuvattaa se murtumakohta siit lonkkasest ja si liäkärin nenun ettee. Kahtotaa mitä hää sannoo vai sannooko mittää. Siit tulloo justkoht vuos ko se murtus. Ei se uo nykkää iha kunnos ja saa nähä ottaavattenko siät se ruuvisen poikkee.

Koiruuven jalaka on ny hiljaksee tulluna paremmaks ja turvootuski männy mäkkee. Sais viijä isolle lenkkiselle vaa ko miun koipiset ei pijä. Mie uon alvariisa männä turvallein ko ne pettääp alta ja se tuntuup iha ikävät pakko myöntee. Pienii syvämen tikityksii ko aiheuttaa.

Myö ollaa täsä ny uateltu syssyllä käävä Turkusee tutustumasa. Mie en uo siel olluna ko läpajomatka. Mie sen linnasen ja niit raunijoit halluisin nähä. Mein nuapuri on siät päikke kottoosin. Olis se mukava lenkkine ja toine ois Tallinki vaa mil mie siel liikkusin, pöörätuolilko?
Ei uo meil sähköst versijjoo. Pittää kehitellä jottain.

Pittää viäntää ihtein suihkuu ko ei uo oikiastaa mittää sanomist. Miun nuppi iha tyhjä vaa niihä se on ain. ei mittää uutta tiällä karvoin alla.

Oikke mukavoo loppuviikkost teille kaikil.

Pirre

Ei kommentteja: