perjantai 18. syyskuuta 2009

HÄNE MIELASENTO.........


sillo ko hää viä meit ilahutti. Ny hääki on jo siä Kaarisillalla uottamasa.

Mihis mie si jäinkää viimoseks. Juu myö si kurvastii sinne Töölösee rönkkenii ja si liäkär sanoski jot se liikkuruuvi poistettaa. On nii kauhiist noossu essii jot se painoo nuit kalvosii ni se sit sitä kipusta aiheuttaa. Hää si jootuu sinne Herttoniämen sairaalaa. Jos muutes tännää jo tulki kysely niis tiijoist ja lupa ronkkii papureit. No myönnettää jot ei jiä mikkää epäseleväks.

Eiles myö oltii si Kättäril niis ultraiänikuvviis. Ens ukko ja si mie peräs. Hää alapiäst ja mie yläpiäs. Hänel kaik män hyvi ja tulostakkii suap kyssyy viikon piästä.

Noo miul si hierottiiki sitä kaalaa ihan toventeol. Jot mie olin siin keelis. Si hää haluski ottoo kahestkohtoo sen neelanäätteen. Mie sanoosin jot ota pokkee ko tahot. Mie uon jo tottunna olemaa neelatyynyn. No pakko ol myöntee jot parin sentin syvvyytee ko hää nirhas sen neelan ja alkos sitä siä nakuttammaa nii ol miun niskavillat noosta pystyy. Vähääse se kirpas. Mut henkisä siit selevittii. Paremmi ko iellisellä kerral. Sillo mie pöörtysin ihas kokonnaa vinti pimiäks. On se kaala nii herkkä paekka.

Kotoona si pitki männä sänkysee ko se äitykkii kauhiin kipiäks koko kaala. Jot on minnuu pistelty vähäs sinne sun tänne.Yks ouvompii ol ko sellaane käyrä neela työnnettii nännisest sissää. Se ol joskus sill0 vuonna miekka ja kilipi.

Kaikist juttuist joit miul on tehty ol paskoomine pöntön piäl ja sit se liäkär sitäs kuvas. Herrajumala nii kommee poika ja mie siin istuksin pytynpiällä. Jot kaikkee sitä immeine jootuuki ko vanahaks ellee.

Viimoseks ko mie olin paksusualen tähystykses nii jo aalassa näjin jot ol komia miäs ja mie hälle jootusin. Ovelta si tokaasin jot arvaasinha mie jot sairaalan kommein liäkär ja mie si pyrstötähystyksee. Seuraavaks mie jo huusinki jot halluun sen puuvutuksen. On senverra kipusta hommoo. Sainha mie sen ja men kohtuullisest.

On kuulkee kääty kaik Helesinki sairaalat lävitten. Ko vanahaks ellee ja usiast leikattaa (14) nii ehtiihä nuihi tutustuu. Sen mie muistan jot ekal kerran oltiiki sisäl 11 vuorokaatta ja viimosest lähettii saman iltan pois. Uamuu ois pitännä olla vaa mie halusin kottii syömee. Eivätten tuoneet mei ruokoo. Meit huonetoverit oltii kaik leikattu saman päivän. Ei kuulemma olt tuotu ruokoo ko kukkaa ei olluna syönny saman päivän iltan. Myö kolome akkoo huuvettii syötävvää. No miut laskiit si kottii.

Meil olki keselviikkoo oikia parturpäevä. Miun karvaane piäs vähä irti karvoistaa. Jäi niit viä jot ei palellu mut yks pussilline otettii pois. Uutta rimmerii myö kokkeiltii. Tännää miun si pittää viä hänet pestä ja harjaata uuvestaa. Saa nähä mitä kaikkee kylypyhuoneest samal uip miun ja koiruuven lisäks.

Tään merkillisempää ei meil uo tapahtunna. Mökille pitäs piästä ko talviteloil se ois laitettava.

Angel Glitter Graphics
Glitter Graphics ::: Glitterboom.com Pirre

Ei kommentteja: