tiistai 30. kesäkuuta 2009

HITSIN, HITSIN, HITSI!


HITSI, MIE TUUN IHAS HULLUKS. JOKU ON PIHISTÄNT MIUN ILOPILLERIT JA SYYSMIKSTUURANKI SUAP SI SYSSYLLÄ.
Mie si uon tään päevää juossuna terkkarin vällee. Ai jotta mikskö? Ukko hilas ihtesä puolepäevän aikoo istuksimmaa keittijön toolille. Si hiä loihe lausummaa jot ko kirvellöö ko pissii. Helskutti. Eik näil mein juttuloille tuu olleskaa loppuva.
Mie si soittammaa terkkuu ja ko en tiennä jot kuka onki häne omahoitsu nii soitinki ensimmäiselle jonka nimen löösin. Sain si numeeron ja lähetteen lapraa.
Ja ko mie en jaksa hänt töönnellä tuot mäkkee ylös nii pit si männä hakkee ne purkkilot kottii. Ja täysin kiikuttoo laborioonii. Huomen si kuuluu jot mis vika.
Mie täkkiset uon suanna pestyy tännää, hyvä mie, pakko sanua. Si olin nuapurisa hänt helsoomasa ja ol mein tummakommeeki siä. Hää könkkäs kainalosauvaasil ko ol jalaka paketis iellee. Se jalaka on si kans käännä lavitten kaik maholliset ja mahottomat onkelmat. Kaik mik vaa voip olla on jalas.
Uimoo mie halluisin piästä vaa mites mie sinne. Uima-altahal ei voi yssin männä. Mie en piäse miun uimapukkuu. En sua sitä märkän piälle. Pittää oll joku kiskoomasa takant. Vanahasa ei voiu männä ko mualla. Siä ei uo kahtojjii. Kävellen on hiukka pitkä matka ja en kehtoo taksibiililläkkää männä. On nii kuumakkii jot ei jaksa ies liikkuva ulkon ko yäl.
Olikoha miul muuta ko valittamist? Jot kaikil oikke mukavoo lämpööst loppuviikkostakkii.
Pirre
ps. Reine, koska, koska?

Ei kommentteja: