torstai 10. joulukuuta 2009

IHTENÄISII OLLAA.......


.......AINASKI MELEKEEN. MEINHÄ ON SOOMI PARKA MYYTYNNÄ VIARAHILLE MAILLE JA EI UO IES ENNEE OMMOO RAHHOOKAAN.
Myö si juhlittihin meil ukon ja nuapurin kanssa. Mie meille pitsaaset tilaasin jot eu tarvinna ihte ruokoo viäntää. Mie nii kauhiin laiska kutes työ tiöjätte. Noo huijottii ne tuulensuojoo ja ko mie uon synttäriks nuapurilta suanna kuoharipullon nii myö se korkattii.
Miun klasit ko ol mualla (sielhä kaik tärkii on) nii nuapur toi omasa lainak ja siit me si hörstettii sitä ja kuulkee iha ol hyvvee.
Ukko meil halus kahtoo urheiluu ko hää ei nii piittoo nuist akkoloihe retonkeis nii hyö kera klasien ja pullon hiipisimmä nuapurin telkun iäree kähtelyy kahtommaa. Sehä siin on se kaikkein tärkehin niihe mekkoloihe arvostelemine kuis ol kommee tahi kauhia. Iha kivast aika siin hurahti.
Tiistakina myö tassilla varoovasti mäntii terkkuu niit tikkilöit poistammaa. Hyvi läht mut hiukka on ruma arpi sanos hoitsukkii. Siliäähä se siit viä ja on ainaski terve. Mie sinne vaihteheks resehtejä jätin.
Miun kuskine käv laittamasa vihoin miun verhoset akkunaa. Ne ol pesuses aikoi sitte. Meil nii korkial tankoone jot tällaane tappi ko mie uon ei sinne yltä. Hääki tarvihti lisäkoipisii. Si myö hajettii kellarist mein joolukuus sissää. Siin ei viä uo koristeit eikäs kynttilöit mut koht on. Jahka mie suan ispiraation. Hehhehhee...
Keselviikkosta myö käätii kaupoil ja mie joolukorttiloit ja merkkisiiki tempaasin mukkaa jahka viä saisin niihis osottehet nii postihin sit vaa. Mie inhoon postkorttisten kirjuuttelluu. YÄK!
Tännää miä uon vaa lorvehtinna mikä miult sujjuu oikke hyvin. Se lorvikatarri muutti meil pysyväst.
Plikka kävi kipiän jalakasa (2 vikkoo takaaperi sen loukkas) kanssa eilös hoitsulla ja rönkkenis. Hoitsu sen oikkehyvin sitos ja tännää ol si liäkärillä. Ei olluna ainaskaa murtummaa ja lääkär si kysäsee jot halluuko hää lommoo? Ei plikka halunt, mut kysys jot koska tuloo uuvestaa? Kui nii uuvestaa? Noo jos ei niiko ala kipune hellittää. Ei vastausta. Si hää sanos jot jos jalaka viå pittää situa nii suapko hoitaja sen tehä? ??? ko ny ei satu ko on nii hyvin sijottu. Männee vaa par buranaa päiväsä ko ens män 6. Ei kuulemma suositella jot pijetää nii kauvan sijottuna...
Mää oisin nääki kaks päivee voin olla töissä. Ol niiko pitkii päivii nää vappaat. :)
Meil si huamenuamulla molemmilla verkokkeet. Ukolla ne syöpälinikan määreemät ja miul vihoin se kilppari ja sokurikoje. Saa nähä ny kuis mont reikee akast löötyy tälläkertoo. Si myö heitettää ukko kottii ja suunnataaki aatosen nokka koht Povoota. Siä käävää siä rumberin tehtahan myymäläsä ja yhes lahjatavaarapuotis. Vissii essytää myös syömee jonneki kivvoo ravintellii. Sen näjen si hoomenis.
Jokoha tää ois niiko täsä täl errää. Viikonloppusta armaha ystävääset. Kyl mie teit lujen vaa en ain ilmoottele käänneistä.
Pirre

Ei kommentteja: