sunnuntai 10. toukokuuta 2009

KÖYSI, RASVAA JA OKSA.......

.....juu ei miul uo vahvaa kööttä vaa ihan nirruu narruu, KELE. Rasvoo kyl ois vaik muille jakkoo jot senpualee ei hätiä. Mut sit mie uon miettinä jot mist tiält löötäs nii vahavan oksan joho mie ylttäsin sen kööven laittoo. Hethä se katkeis ko mie siihe ihtein tälläisin. Murtus viä nää míun kätösetki nii sit mie oisin ihas kokonaa pulassa.

Tällasii miul on olluna miettehii parin päivän ko nää kipuuset on yltynnä siihes jot ei ennee uo voimii niit kärsii ja vaa pittää kärvistellä.
Mie niit nappiloit heittelin kitusiini nii reippahast jot vissii tul jonkinlaane myrkyytys. Miun roppain alko rejakoijja ja hitto ko unissain ol iilimattoi männy ihon alle jokaspualelle. HITSI jot mie niit sielt si häätelemmää ja pursus ja pursus. Ny uon ollu melekee parvuorokaatta iliman
kipuliäkkeitä.

Miun poikain ja minnii käväsiit eile ja suatii ihanat sattiinilakanat lahjaks myö molemmat. Paraslahja ol se kuiteskii ko poika petas iskäsä sänkyn. Se ko on 90 senttivä levvee nii miun polvii sattuu petausyrriitys. Kahtottii kuvviiki silt reisulta ny siält austraalijan pualelt. Jot ol nähtävvää. Kommeet on rannat ja valtaavat tyrskyt. Sano poika jot vaahilla ol juostava alta pois ko ol männy niit kuvvaamaa.

Mie uon hautanna kaik tään kesän ohjelmat. Mite mie sie tallinkisa käveelisin??? En nii mitenkää ja kaik muuki mikä on jalkoihe varraa suunnitelt on ohjelmasta poikkee.
Taija tuol sanos jot hommoo ne polvitujet. Pakko on niitki vissii yrittää vaa paino se ois se kaikkein tärkehin juttu. Helkuta ko mie uon nii saamaton. Joskus uon uatellu jot muurahuttaa hampit kiinni nii jo alkas miun mussutus loppumaa. Ottaasin vaa ton etuhampin nastan irti nii sais nestettä menemää. Mut ko mie meil joovun kommunikoimaa niiko pujelimes nii en uo viel
keksint kuis se kävis päinsä.

Noo se on ies hyvä jot koiruus on ny olluna kunnossa. Nuapuri pitiki sitä torstaki-illasta perjantakiuamuu jot sain koipiloita leppuuttaa. Mihi mie jootusin iliman hänt. Lupas huomenissaki hakkee yökyllää. Miun on pakko huomenna männä kauppasee jot siit tullooki taksireissu.

Juu ukkoki ol senverra kunnossa jot eiles keitti kohveet ja teet ko mie si vaa istuksin. Jot hyvä ko on ny kunnossa ja älliki taas tallessa. Miultha se älli alkaapki pettämää. Hermo on jo männy aijjaat sitte.

Mie tähä ny lopeetan ko tulloo iha valivalivirsii koko päikky. Iha on jottain kivvaaki tapahtunna vaa mie en ny tähäshättää sua muistist essii.

Pirre

Ei kommentteja: